De kledingkast eens flink opruimen!

Ken je dat? De zomer staat weer voor de deur en je hebt zin om eens flink de bezem door je kledingkast te halen. Weer wat plek maken voor wat nieuws! Leuk toch? Heel erg prettig om dat te doen. Ik ben momenteel in zo’n bui. Mijn kledingkast is denk ik zo’n 2,5 jaar geleden voor het laatst echt helemaal doorgelopen. In die tijd heb ik flink wat nieuw spul aangeschaft en nu is het tijd om eens te kijken wat ik nog leuk vindt en wat van mij ook gewoon weg mag. Heb jij ook wel eens zo’n ervaring gehad?

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten